You are here: Home » Ladygadgets » Vaderdag Kadotip: Tas voor je spiegelreflexcamera

Vaderdag Kadotip: Tas voor je spiegelreflexcamera

geschreven door Constance
Moooi Heracleum

Heb je een man of vader die regelmatig met zijn digitale spiegelreflexcamera op pad gaat? Of heb je er zelf een en vind je een grote cameratas soms onhandig?

Dan is de DSLR Day Holster van Case Logic helemaal perfect want deze holster geeft je dure camera een uitstekende bescherming.. De DSLR Day Holster van Case Logic is er in drie kleuren: zwart, blauw en paars. De lichte  holster bevestig je aan de schouderriem van de digitale spiegelreflexcamera. Door de speciale klepsluiting aan de voorkant haal je je camera direct tevoorschijn en het verliezen van de lensdop behoort ook tot het verleden want deze is namelijk perfect in het speciale vakje van de holster te bewaren.

[youtube]http://youtu.be/E3UJo9sNZv0[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com