You are here: Home » lifestyle nieuws » Leuke en betaalbare verhuiskaartjes

Leuke en betaalbare verhuiskaartjes

geschreven door Constance

Bij een verhuizing komt veel kijken. Ik kan hierbij uit eigen ervaring spreken, want vorig jaar ben ik samen met mijn vriend ingetrokken in een nieuw huis.
Het is dan erg prettig als alle zaken die er om heen horen, gemakkelijk, snel en niet voor teveel geld kunnen worden geregeld. Als het dan over verhuiskaarten gaat, komt er nog een wens / eis bij: Het moet wel een leuke kaart zijn.

Graag wil hiervoor de online kaartenwinkel Greetz tippen. Ze hebben daar wel een standaard assortiment met verhuiskaartjes maar zelf vond ik deze wat gewoontjes. Daarom ben ik zelf aan de slag gegaan met de persoonlijke verhuiskaarten. Hier kun je je eigen foto uploaden (bijvoorbeeld die van je nieuwe huis) in een sjabloon, zodat je zelf een originele kaart maakt. Echt een aanrader!

Voorbeeld vanaf hun website:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com