You are here: Home » DIY (Do It Yourself) » Paas takken in huis

Paas takken in huis

geschreven door Constance

De paastak komt van origine (naar het schijnt) uit Duitsland of Oostenrijk. De gedachte is dat deze takken met hun frisse groen het symbool zijn voor de lente. Ik vind dat een mooie gedachte. Zeker in de lente van 2012, een lente die ons al zomer weer heeft gebracht en die nu weer nachtvorst brengt. In Schotland is het nog erger, daar sneeuwde het een paar dagen geleden weer. Zometaan m’n zaaigoed buiten nog even bedekken met een krant… Enfin; de paastak; men neme een paar takken van een kronkel hazelaar en het versieren kan beginnen. Ik ben dol op kleuter paastakken, lekker vol gehangen met al dan niet zelfgeknutselde frutsels en frummels. Maar… die zijn eigenlijk alleen maar leuk als je jonge (klein)kinderen hebt.

Als je die niet hebt kun je gewoon takken maken zoals je het leuk vindt, in de stijl van je huis bijvoorbeeld. Of juist niet, met felrose takken maak je een mooi lente statement in je strakke design woning. Plastic takken met lampjes in een huis vol natuurlijke materialen een verfrissend beeld. En een wilde bos uitgelopen groen laat in een klassiek huis zien dat je zin hebt in de lente. En heb je geen zin in takken of eieren in huis? Hou je niet van Pasen?Dan ga je gewoon naar London voor een geweldige Paas-experience: the Fabergé Bigg Egg Hunt Dat kan alleen nog in het paasweekend, daarna zijn ook daar de eieren opgeruimd!

 

Mooi sobere paastakken (met dank aan mijn hobby.blogo collega)

Gerelateerde artikelen

0 reactie

Hassankhan 16 oktober 2011 - 21:31

Wat een prachtige uitvinding!Dit is voor mij de koningin van de smarthphones!:)

Reageer
Hassankhan 16 oktober 2011 - 21:31

Wat een prachtige uitvinding!Dit is voor mij de koningin van de smarthphones!:)

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com