You are here: Home » Accessoires » Gadget Test; Eenvoudige en simpele Emporia mobiele telefoon met noodknop

Gadget Test; Eenvoudige en simpele Emporia mobiele telefoon met noodknop

geschreven door Constance

Afgelopen woensdag heeft mijn favoriete postbode Jaap weer een pakje afgeleverd en daarin zat een mobiele telefoon, nl. de Emporia RL2.

Nu kende ik het merk Emporia niet maar zij richten zich voornamelijk op senioren en voor mensen die een simpele telefoon willen hebben waarmee je kan bellen en sms-en. Verder hebben de Emporia telefoons grote toetsen en groot scherm. Verder hebben alle telefoons een noodknop op de achterkant en als je deze indrukt gaat je telefoon automatisch (vooraf) ingestelde nummers bellen (bijv. 112) en laat je telefoon een alarmsignaal horen.

Emporia heeft verschillende modellen en ik heb de Emporia RL2 gekregen voor een uitgebreide test. De RL2 heeft behalve de grote toetsen en scherm en de noodknop, ook BlueTooth, een ingebouwde Led-zaklamp en een FM Radio. De RL2 heeft een dual band netwerk en kan je in het telefoonboek 500 nummers kwijt, en daarvan zijn er 5 op te slaan als alarmnummer. Verder zit er een speciale houder bij, waarin je de Emporia RL2 kunt opladen.

En zowel Testman als ik waren gelijk enthousiast toen ik de RL2 uit de doos haalde, want hij ziet er heel retro (en daardoor weer heel hip) uit. Sterker nog; gisteren was Testman, als gastheer, bij de SpinAwards en hij heeft de hele avond met de RL2 rond gelopen. Ik ga dit weekend lekker aan de slag met de Emporia RL2 en ik verwacht dat ik jullie aan een geweldig Moeder- en/of Vaderdag cadeau kan gaan helpen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com