You are here: Home » Badkamer » Op badkamer jacht

Op badkamer jacht

geschreven door Constance
bad en douche ineen

bad en douche ineenOp dit moment zijn wij druk bezig met het zoeken, speculeren en discussiëren over en naar nieuwe badkamerideeën. We hebben en niet al te grote badkamer, maar willen toch graag een bad én een douche of een eventuele combinatie. En ik denk dat dit, ruimtetechnisch gezien, de beste oplossing voor ons zal zijn.


Wasbak en toilet

Momenteel hebben we een standaard witte wasbak en die mag wat ons betreft de deur uit, maar nu moeten we nog wel iets vinden wat daarvoor in de plaats gaat komen.
Gaan we voor een enkele of een dubbele wasbak? Een dubbele is natuurlijk erg mooi en handig, maar neemt wel weer veel ruimte in beslag.

Een toilet is een must voor onze badkamer, altijd handig als je ’s nachts naar het toilet moet. Maar qua keuze voorzie ik hierin voor ons niet het grootste probleem.

Badkamertegels
Waar we de meeste moeite mee hebben, is toch wel trendy tegels het vinden van de juiste badkamertegels. Deze zijn er namelijk in zoveel verschillende soorten, maten en materialen dat je door al deze tegels de badkamervloer niet meer ziet! We weten al wel wat we niet willen, namelijk onze huidige wit glanzende tegels. Wat ik ook probeer, deze zijn nauwelijks schoon te krijgen en vooral te houden. Op zoek naar onderhoudsvriendelijke badkamertegels dus!

We weten in ieder geval al wel wat we NIET willen, nu alleen nog uitzoeken wat we WEL leuk vinden!

Gerelateerde artikelen

2 reacties

mikevanhees 15 maart 2012 - 17:03

Goed om te zien dat je zo aandachtig met je badkamer bezig bent. Een tip voor de wastafel, kies voor een badmeubel. Een badmeubel is een wastafel met daaronder een onderbouwkast. Daarin kun je spullen opbergen en bespaar je dus weer ruimte!

Reageer
Opeta 1 april 2012 - 02:45

ik weet niet of 3d wel de toekomst is ik heb zelf een 32 inch bdseeechlrm maar ik denk niet dat je daarmee echt het gevoel hebt dat je edn het spel zit dat heb je pas denk ik als je een scherm van 4 vierkante meter voor je neus hebt staan

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com