You are here: Home » Huis & Tuin » Mini-balkon tuin

Mini-balkon tuin

geschreven door Constance

Heb je niet veel ruimte op je balkon of heb je een piepklein tuintje en wil je toch je eigen groentes of kruiden kweken? Dat kan nu met de Green Basics artikelen van Elho.

Er zijn 2 verschillende producten ontwikkeld: de Green Basics Growset en de Green Basics Garden XXL. De Green Basics Growset Grow your own is speciaal bedoeld voor de hobbykweker. Je kunt met de stapelbare bakken je eigen plantentoren creëren en deze toren op je balkontafel zetten.

De Green Basics Garden XXL is in feite een mini tuin op een halve m2, dus perfect voor een klein terras of balkon en daardoor ook heel geschikt voor het maken van een groene afscheiding. Er zijn 2 maten (80 en 100 cm.) en de stabiliteit van de bak blijft perfect doordat er een bijgeleverde stabilisator in het midden van de bak zit.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com