You are here: Home » Gadget nieuws » Handwarmer via usb

Handwarmer via usb

geschreven door Constance

In navolging op de USB handschoenen van gisteren wil ik ook, voor iedereen die niet thuis werkt en in de kou moet wachten op de trein of bus, de handwarmer bespreken.

Er zijn een aantal handwarmers te koop die werken dmv. een usb aansluiting en ik heb er zelf ook een. De Hot Stone handwarmer ziet eruit als een steen en geeft 5 uur warmte af en ligt lekker in de hand. De Hot Stone handwarmer is heel eenvoudig op te laden dmv. je computer of laptop via de meegeleverde USB-kabel. En er zit op de achterkant van de handwarmer een handig spiegeltje, zodat je na een flinke regenbui toch nog even snel je make-up kan checken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com