You are here: Home » Home gadgets » Koksmessen voor kinderen

Koksmessen voor kinderen

geschreven door Constance

Vorig jaar heb ik mezelf een nieuwe messenset cadeau gedaan, en dat is niet geheel zonder gevaren gebleken want ik heb me een aantal keren behoorlijk in mijn vingers gesneden. En dan ben ik nog een volwassene, laat staan dat je kind je wilt helpen tijdens het koken, het leed is dan niet te overzien.

Dus wat heeft de messenfabriek Chroma gedaan? Zij hebben een speciale kinderkoksmeslijn, genaamd Captain Cook, ontwikkeld. De messen hebben een kleiner heft en een afgeronde punt waardoor de messen makkelijker én veiliger te hanteren zijn. Het kleine officemes (8,5 cm) is ideaal voor het snijden van groenten en fruit. Het universele chefmes (14,5 cm) kan zowel voor vlees, vis als groenten gebruikt worden. Het trancheermes (18 cm) is bedoelt voor het snijden van grotere stukken vlees. De Captain Cook messen zijn gemaakt van hoogwaardig Japans Type 301 staal dat heel lang scherp blijft.

(En de Captain Cook messen zijn natuurlijk ook prima geschikt voor de dames met kleinere handen.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com