You are here: Home » DIY (Do It Yourself) » Mix van eetkamerstoelen

Mix van eetkamerstoelen

geschreven door Constance

Je ziet het steeds vaker… een mix van eetkamerstoelen! Er zijn zoveel mooie stoelen, als die allemaal ik zie, ben ik heel blij met deze trend!!! Telkens zes nieuwe eetkamerstoelen aanschaffen vindt mijn portemonnee niet zo’n goed plan, maar eens in de zoveel tijd een nieuwe stoeltje bij mijn mengelmoesje aan stoelen kan wel.

Er zijn verschillende mogelijkheden;

  • alle eetkamerstoelen hetzelfde model, maar verschillende contrasterende kleuren gebruiken of juist ton-sur-ton (als je veel kleur wel heel spannend vind)
  • allemaal dezelfde (bv. houten) eetkamerstoelen en enkel de pootjes in andere kleuren verven
  • kies een kleur, maar maak gebruik van verschillende modellen stoelen
  • probeer wel enigszins te zorgen voor een soort eenheid door een bepaald materiaal/stijl/kleur of vorm terug te laten komen.
  • Ook is het belangrijk dat je zeker 1 of 2 kleuren van je eetkamerstoelen terug laat komen in je behang/muur of accessoires, zodat het geheel wel bij elkaar hoort.

Een combinatie van verschillende (kleuren) stoelen kan een interieur dat wat aan de saaie kant is, zeker opleuken!

Marcella, styliste van De Interieur Tipgever regio Drenthe

Gerelateerde artikelen

5 reacties

ida 12 juni 2011 - 19:48

mooie gsm , hoop dat hij snel uitkomt, wilde eigenlijk de S.E xperia pro maar die is alweer uitgesteld tot zeker eind juli. Als deze snel uitkomt ga ik voor deze s plus..

Reageer
ida 12 juni 2011 - 19:48

mooie gsm , hoop dat hij snel uitkomt, wilde eigenlijk de S.E xperia pro maar die is alweer uitgesteld tot zeker eind juli. Als deze snel uitkomt ga ik voor deze s plus..

Reageer
design meubelen – Eetkamer Stoelen 16 januari 2012 - 11:05

[…] Sample Page Eetkamer Stoelen Mix van eetkamerstoelen Je ziet design meubelen het steeds vaker… een mix van eetkamerstoelen! Er zijn zoveel mooie stoelen, als die allemaal ik zie, ben ik heel blij met deze trend!!! Telkens zes nieuwe eetkamerstoelen aanschaffen vindt mijn portemonnee niet zo'n goed plan, maar eens in de … Read more on Wonen.Blogo.nl […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com