You are here: Home » DIY (Do It Yourself) » Sfeerlicht, creatief met papier!

Sfeerlicht, creatief met papier!

geschreven door Constance

Nu de donkere dagen weer in aantocht zijn, is verlichting en een warme sfeer binnen steeds belangrijker.  Met het ontwerp SHINE van Jurianne Matter heeft u drie betaalbare en unieke sfeerlichtjes in huis.

Shine vraagt om een beetje eigen inbreng: Vouw de gestanste delen in of uit – net hoe je het mooi vindt – en kies je favoriete kant… de lantarentjes zijn namelijk reversible! Eenmaal verlicht schijnt de binnenzijde door en dat geeft de lichtjes iets toverachtigs.

In 1 Shine set zitten 3 lantarens. De uitgestanste kaarten hebben een formaat 31 cm bij 15 cm. Vanwege hun grootte passen de lantarentjes over vrijwel elk glas en elke (jam)pot. En een TIP van InterieurTipgever: ook als kado een goed idee.

Verkrijgbaar voor EUR 7,95 bij binnenpret wonen.

Karin, stylist van de InterieurTipgever voor de regio Utrecht.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com