You are here: Home » Accessoires » ByTOM iPad cover & organiser

ByTOM iPad cover & organiser

geschreven door Constance

De succesvolle tassenlijn ByTOM (ism. Ferrici) wordt weer uitgebreid en deze keer met een leren agenda en een iPad cover en deze zijn beide natuurlijk een perfect cadeau voor de Sint of onder de Kerstboom.

De agenda en iPad cover zijn gemaakt van prachtig toledo leer en zijn er in 4 kleuren (taupe, sahara, testa en zwart).En kenmerkend is de sluiting van deze accessoires; het ByTOM logo. En zoals we van Tom gewend zijn, is de agenda multi-functioneel. Naast de verwisselbare vulling, bestaat de cover van de agenda uit een complete rij voor pasjes en business cards, aangevuld met twee grotere vakjes om bijvoorbeeld je rijbewijs of paspoort in op te bergen. Het ritsvakje is geschikt om briefgeld, munten of bonnen te bewaren en in de doorzichtige vakjes kun je foto’s of lidmaatschapkaarten kwijt. De iPad cover is een stijlvolle manier om je nieuwste iPad te beschermen tegen schokken en beschadiging en de iPad cover is ook makkelijk uit te vouwen als standaard voor bijv. een presentatie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com