You are here: Home » Gadgets » Glamour Fashion app

Glamour Fashion app

geschreven door Constance

Wil je je eigen mode-scrapbook maken? Dat kan vanaf nu met de gratis Add Your Fashion-app voor de iPhone en daarna kan je  je favoriete outfits, nieuwe aanwinsten of inspiratiebronnen delen met andere Glamour-lezeressen.


Met deze app kun je je eigen foto’s uploaden en delen met anderen onder de knop Add My Style. Andersom werkt het natuurlijk ook: laat je inspireren andere Glamour-lezeressen en reageer op elkaars stijl bij Show Styles. En wil je advies bij een moeilijke dresscode, een echte miskoop of geen idee wat je aan moet op je eerste werkdag? Get help! Met deze functie upload je een foto van een item of outfit waar je twijfels bij hebt. Via de Give Help-knop kunnen anderen je vervolgens adviseren. Nog meer inspiratie opdoen? Met de knop Glamour.nl kom je direct op de site waar je onder andere de Look Of The Day kunt checken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com