You are here: Home » Beauty » Dr. van der Hoog is gerestyled

Dr. van der Hoog is gerestyled

geschreven door Constance

Vorige maand is bekend gemaakt dat het oudste Nederlandse cosmeticamerk Dr. van der Hoog een complete nieuwe ‘look’ krijgt.

Dr. van der Hoog bestaat al meer dan 75 jaar en heeft een rijke historie en gebruikt al vanaf dag één natuurlijke ingrediënten. Momenteel is Dr. van der Hoog het bekendst met haar maskers (in losse zakjes) en daarom gaat het roer dan ook drastisch om. En dat kan je zien in het nieuwe logo, het assortiment en de verpakkingen.

Dr. Van der Hoog ontwikkelde 75 jaar geleden het bekende vier stappen beautyritueel: reinigen, verfrissen, beschermen en herstellen. Dit schoonheidsritueel blijft in ere bij het nieuwe Dr. van der Hoog, maar de indeling verandert wel. Er wordt gekeken naar het huidtype in combinatie met de conditie van de huid waardoor er vijf verschillende lijnen te koop zullen zijn. De basis van de producten blijft natuurlijk, maar wel in combinatie met de laatste innovaties op grondstof- en laboratoriumgebied. Alle producten hebben nieuwe parfums die passen bij de verschillende lijnen en vanzelfsprekend zijn alle formuleringen vrij van parabenen en minerale oliën.

Ik heb zelf een aantal producten gekregen en ik was gelijk een fan van de Hypo Sensitive, Fresh Expression en Fix Aging maskers, want deze zitten in een tube en de dop is een handige kwast. Hierdoor breng je je masker op dezelfde manier aan als dat de schoonheidsspecialiste dat doet. En ook kan je online een huidanalyse doen, waardoor je gelijk weet welke producten voor jouw huid het meest geschikt zijn. En iedereen kan kennis maken met de nieuwe producten, zowel in de winkels als de nieuwe webshop!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com