You are here: Home » Design meubels » Eco-design kasten van NnixHome

Eco-design kasten van NnixHome

geschreven door Constance

 

Inmiddels is groene stroom al ‘gewoon’, scheiden we afval en zien we steeds meer zonnepanelen.Logisch dat  Eco-design ook steeds meer voorkomt. Dankzij Piet Hein Eek is de grote massa milieubewust geworden in het interieur. Zo zien we steeds meer meubels gemaakt van gerecycled karton, plastic en (steiger)hout.

De kasten van NnixHome zijn gemaakt van 98% gerecycled papier. De kasten worden in elkaar gezet door de losse platen simpelweg in elkaar te schuiven. De golfkartonnen platen hebben een enorm draagvermogen. De kasten kunnen gemakkelijk zelf geverfd worden in elke gewenste kleur. (Wel eco verf gebruiken!)

De golfkartonnen kast kan gewoon worden schoongemaakt met een droge of vochtige doek. Wanneer er water op de kast komt moet je wel direct in actie komen en dit snel afnemen met een droge doek. Het materiaal is waterafstotend, maar bij langer contact met vocht zal het materiaal iets opzwellen.

De eco-design boekenkast (afmetingen153 x 200 x 30) is te koop voor € 257,-.

Er is ook nog een leuke buffetkast, waarin flessen wijn, servies en glazen prima tot hun recht komen. Mits deze gerecycled zijn natuurlijk….

Karin Burger, stylist van Interieur Tipgever regio Utrecht

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com