You are here: Home » Accessoires » Philips speakerset voor Android

Philips speakerset voor Android

geschreven door Constance

Philips breidt haar collectie Fidelio dockingspeakers uit met een nieuwe serie voor Android-smartphones en tablets.

De Fidelio dockingspeakers voor Android zijn gebaseerd op hetzelfde speakersysteem als de Fidelio modellen voor Apple. De locatie van de micro-USB-connector van Android-smartphones verschilt per telefoonmodel. Daarom heeft Philips een unieke connector ontworpen die zich aanpast en zo elke telefoon horizontaal en verticaal kan vasthouden. Dit betekent dat je vrijwel elke Android-telefoon kunt plaatsen en opladen.

Ook heeft Philips een speciale Fidelio-app voor Android ontwikkeld. Daarmee sluit je je smartphone automatisch via Bluetooth aan op het dockingstation. Met de Philips Songbird mediaspeler kun je al je media doorzoeken, afspelen en naadloos synchroniseren met de dockingspeaker. Dankzij de handige interface ontdek je nieuwe artiesten en muziekstijlen via muziek- en mediawinkels, diensten en websites. Ook kun je je eigen bibliotheek en media rechtstreeks vanaf het web afspelen en alles moeiteloos vanaf je pc naar je Android-toestel synchroniseren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com