You are here: Home » Huis & Tuin » Canei wijn

Canei wijn

geschreven door Constance

Wisten jullie dat Canei het populairste wijnmerk van Nederland is?

Canei heeft een nieuwe look gekregen en zien nu heel mooi en stylish uit, door het nieuwe label. De smaken die in Nederland te koop zijn zijn, White, Rosé, Forest Fruit en Peach.En met de lancering van de Canei Invite app kan je in contact komen met Canei-fans wereldwijd en ook kan je je leukste Canei momenten delen met vrienden en familie, en in contact komen met Canei-fans wereldwijd! Op de website Canei.com kan je ook je foto’s uploaden van Canei-events en zien waar Canei deze zomer on tour gaat.

Ben je een Canei fan? Win dan tickets voor de speciale Canei Sparkle in the Park, op 20 augustus as. in het Vondelpark want hier laat Canei groepen vriendinnen samen laat samenkomen. Je kunt hier genieten van een zomerse picknick, live muziek en andere leuke ‘girls stuff’. Tickets zijn alleen te winnen met een speciale actiecode die aan de nieuwe flessen hangen en als je wint kan je er met 10 vriendinnen bij zijn.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com