You are here: Home » Accessoires » Vaderdag Tip: Mooie leren laptoptas

Vaderdag Tip: Mooie leren laptoptas

geschreven door Constance

Het Nederlandse label BeauBags heeft een aantal bijzondere laptoptassen ontwikkeld, die geschikt zijn voor dagelijks gebruik.

BeauBags richt op de modebewuste zakenman (en zakenvrouw) en de tassen zijn perfect voor iedereen die hoge eisen stellen aan functionaliteit en draagcomfort, maar ook aan stijl en elegantie. Er zijn 4 herenmodellen en 6 voor dames en alle tassen zijn gemaakt van soepel leer en hebben een aantal handig vakken. De tassen worden in heel Nederland en België gratis thuisbezorgd en als een tas niet bevalt dan kun je deze ook weer gratis terugsturen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com