You are here: Home » Columns » Loungies, het nieuwe loungen.

Loungies, het nieuwe loungen.

geschreven door Constance

Op een prachtige zonnige dag in Mei stopte er voor mijn kantoor een witte vrachtwagen, er stapte een jonge frisse man uit. Ik dacht die is de weg kwijt, maar niets was minder waar. Hij kwam helemaal  uit Dongen om een paar nieuwe producten te laten zien. Het nieuwe Loungen is zijn motto.

Mijn nieuwsgierigheid was gewekt, hij trok zijn klep van de vrachtwagen open en oordeel zelf. Wat een schatjes ik  was meteen verliefd. Ik ben inmiddels dealer van het Noorden geworden en de mensen zijn laaiend enthousiast. En omdat ik zo blij word van deze producten, geef ik er een cadeau. Stuur een leuke foto van je kindje in de tuin naar info@sihmeijer.nl. De leukste foto beloon ik met een minichair. De kleur mag je zelf bepalen.

Corien Meijer, interieurtipgever Groningen

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com