You are here: Home » Accessoires » Introductie Samsung Galaxy S Plus

Introductie Samsung Galaxy S Plus

geschreven door Constance

Samsung komt binnenkort met een opvolger van de populaire Samsung Galaxy S, de Galaxy S Plus.

De Samsung Galaxy S Plus is een stuk sneller dankzij de krachtige 1.4 GHz processor en het Android 2.3 Gingerbread besturingsysteem. En dankzij het Super AMOLED scherm gaat ie zuinig om met de batterij (1650 mAH) die ook nog eens 10% meer capaciteit heeft. De Samsung Galaxy S Plus is ook nog eens superdun. Je kunt supersnel browsen, multi-tasken en ook data delen gaat vlug. Verder kun je met je notebook online gaan via de internetverbinding van de Galaxy S Plus. Natuurlijk kan je ook apps downloaden via Android Market en Samsung Apps en de Galaxy S Plus is ook standaard uitgerust met de Samsung MMM widget die toegang geeft tot lokale content en nieuws.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com