You are here: Home » Beauty » Test: Beauty Salon van het Jaar 2011 – De Elvenhoeve

Test: Beauty Salon van het Jaar 2011 – De Elvenhoeve

geschreven door Constance
Moooi Raimond

Sinds een paar maanden mag Health, Wellness en Beautycenter De Elvenhoeve in Haasdrecht zich Beauty Salon van het Jaar 2011 noemen. Maar wat maakt dit Beautycenter zo bijzonder?

Allereerst is het een kleinschalig instituut en staat privacy in De Elvenhoeve voorop want er wordt alleen gewerkt op afspraak.  Als je bij De Elvenhoeve een arrangement boekt (alleen, met je partner, moeder, vriendinnen of dochter) dan zijn alle faciliteiten exclusief voor jou, maw. er zijn geen andere gasten aanwezig. De Elvenhoeve is gevestigd op een unieke locatie in het polderlandschap van Haastrecht en het weidse uitzicht over de polder is een oase van rust. En De Elvenhoeve is zodanig ingericht dat je vanuit de behandelkamers, loungeruimte en het verwarmde terras van het uitzicht kunt genieten.

Je kunt terecht voor huidverzorgings- en verbeteringsbehandelingen waarbij gewerkt wordt met de producten van La Colline, ontspannende massages, lichaamsbehandelingen, Sandor-therapie, pedicure en Hammam-behandelingen. Er zijn verschillende dag- en weekendarrangementen maar je kunt ook zelf een beautyarrangement samenstellen.

En ik ga zelf binnenkort, samen met Testman (ook een grote fan van de herenlijn van La Colline), genieten van een van de dagbeautyarrangementen van De Elvenhoeve (welke het wordt weet ik nog niet, want ik laat me graag verrassen).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com