You are here: Home » Columns » Hoe wonen de BN’ers?

Hoe wonen de BN’ers?

geschreven door Constance

Ben jij ook nieuwsgierig hoe de Bekende Nederlanders wonen? Ik wel! Ieder mens heeft zo wel zijn of haar geheime geneugten… Ook ik! Maak me schuldig aan volkssport nummer 1! Gluren bij de buren, maar dan op internet. Daar verschijnen wel eens linkjes of tips naar Funda of andere vergelijkbare sites waar dan de te koop staande woningen van de BN’ers op zijn te zien.

Hieronder één die ik onlangs tegenkwam;

Het huis van Astrid Joosten,  in de  Hacquartstraat  Amsterdam. Ik wist dat het een vrouw met smaak is! Maar het herenhuis ziet er van buiten en binnen prachtig uit! 2 keukens, 2 badkamers, 7  kamers (5 slaapkamers) en een wijnkelder(!).

Voor de prijs mag het dan ook wel mooi zijn. Wat Astrid (of haar binnenhuisarchitect) goed en mooi heeft gedaan is het exterieur en het interieur mooi op elkaar te af te stemmen waardoor het een harmonieus geheel is geworden.

Ik moet nog even doorwerken om het te kunnen kopen, maar als het binnen je budget is…zou ik zo zeggen… Koopje! Doen!

Mart  Renes

 

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Woning ontruimen 9 juni 2011 - 08:16

Zo dat is een flink huis! Dat had ik in ieder geval niet achter haar gezocht. Maar het huis is inderdaad met flink wat smaak ingericht

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com