You are here: Home » Beauty » Test: Skechers Shape-Ups

Test: Skechers Shape-Ups

geschreven door Constance
Bodum Chef mes

Vorige maand heb ik een paar Skechers Shape-Ups schoenen gekregen zodat ik deze uitgebreid kon gaan testen en dat heb ik geweten. (Zowieso moet ik mijn mening terugnemen dat Skechers Shape-Ups lelijk zijn, want ik heb een paar SRR Resitance Runners gekregen en deze zien er uit als een paar normale hardloopschoenen. En iedereen aan wie ik ze liet reageerde in de trant van: “Oh, maar deze zijn helemaal niet lelijk” of “Deze zien er heel anders uit.”)

Ik sport elke week regelmatig (2x per week Spinning en 1x per week Pilates) dus dan zou je denken dat mijn billen en bovenbenen toch wel het een en ander aan training gewend zijn maar na 1 dagje lopen op de Skechers Shape-Ups was ik daar een stuk minder van overtuigd. In 1e instantie was het een beetje wennen dat je behoorlijk wiebelt tijdens het lopen en vond ik dat het zelfs een beetje zwaar liep, maar nadat ik op en neer naar de markt was gelopen en mijn boodschappen had gedaan, was dat gevoel weg. Het viel me verder wel op dat ik zelfs ‘verend’ ging lopen. Na 2 dagen achter elkaar op de Shape-Ups gelopen te hebben, voelde ik spierpijn in mijn billen en ook de bovenbenen voelden aan alsof ik een hele zware Spinningles gevolgd had. Maw. er was wel degelijk iets gebeurt tijdens het lopen.

Ikzelf ben geen hardloopfan, maar aangezien mijn type Skechers speciaal bedoeld zijn om mee hard te lopen, heb ik op de sportschool op de loopband getraind. (Er zijn nl. verschillende soorten Shape-Ups, voor ‘gewoon’ lopen, maar ook voor fitness of hardlopen.) En door de super-verende zool, liep het een stuk makkelijker dan zonder de Shape-Ups. Ook hier voelde ik echt dat mijn spieren meer aan het werken waren dan normaal.

Conclusie: misschien ligt het aan mij, maar ik heb wel het idee dat met de Skechers Shape-Ups mijn billen en bovenbenen extra aan het werk worden gezet zodra ik de sneakers aantrek. En het ‘gewiebel’ van de zolen is een kwestie van wennen, maar daarna lopen ze echt heerlijk, je hebt het gevoel alsof je op ‘wolkjes’ loopt. En mocht je werkelijk een spuughekel aan een sportschool hebben download dan de speciale Skechers Fitness Tracker (voor iPhone en Android) want dmv. de GPS in je telefoon wordt alle activiteiten, zoals wandelen, hardlopen, fietsen, gevolgd en je krijgt je route te zien en daarbij ook gelijk de afstand die je hebt afgelegd, tijd, tempo, snelheid en de calorieën die je verbruikt hebt. En als je klaar bent, kan je deze gegevens opslaan en uploaden naar MapMyWalk.com.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com