You are here: Home » Shoppen » Eindelijk in Nederland: Embryolisse huidverzorging

Eindelijk in Nederland: Embryolisse huidverzorging

geschreven door Constance

Al jaren is het beautygeheim van make-up artists en modellen: Embryolisse Lait Creme Concentre. Dit is een superzachte moisturizer die goed verdragen wordt, zelfs op de meest gevoelige huid en is ook een perfecte primer voor make up. Dus is het geen wonder dat visagisten en modellen hiermee weglopen.

Sinds kort zijn alle producten van Embryolisse in Nederland verkrijgbaar via www.embryolisse-shop.nl en binnenkort volgen er meer verkooppunten.

Embryolisse Lait crème concentré is een fantastisch verzorgend product. Een echt beauty geheim en al decennia lang bekend en favoriet bij dermatologen en visagisten. Lait Crème concentré is een combinatie van natuurlijke ingrediënten, een rijke hoeveelheid vetzuren en vitamines die de huid alle benodigde voedingsstoffen en hydratatie geven die zo nodig zijn voor het evenwicht van de huid. De hydrolipidelaag van de huid kan zodoende herstellen. De romige textuur van de crème laat een dunne, satijnzachte film achter, zelfs op de droge huid.

Filaderme is een intens voedende en herstellende crème en is bekend om de onmiddellijke werking en langdurige effectiviteit op de zeer droge huid. De crème geeft de huid met alle voedingsstoffen die essentieel zijn voor een goede balans. De werkzame ingrediënten hebben een natuurlijke oorsprong en versnellen de aanmaak van lipiden en versterken de natuurlijke barrière van de huid. Het gespannen gevoel en vlekkerigheid verdwijnen, de huid is gekalmeerd, voelt weer prettig aan en oogt weer stralend en zacht.

Embryoderme is een voedende, revitaliserende crème die rijk is aan vitamines. Het voorziet de huid van natuurlijke, voedende en hydraterende elementen om de huid te herstellen en de tekenen van uitdroging en ongemak te verminderen. Verrijkt met collageen en elastine, waardoor de huid versterkt wordt en veerkrachtiger aanvoelt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com