You are here: Home » Fashion » Opening Flagshipstore Omar Munie

Opening Flagshipstore Omar Munie

geschreven door Constance

Gisterenavond was het zover, de flagshipstore van de Nederlandse tassenontwerper Omar Munie werd geopend en wel door de Rotterdamse Burgemeester Aboutaleb.

De winkel heeft 2 verdiepingen, zoals ik al eerder heb gemeld, en de historische pui heeft de ingang in het midden met aan beide kanten een grote etalage. Bij binnenkomst zie je links de allernieuwste Omar Munie collectie tassen en accessoires en aan de rechterkant is er de trap naar de kelder waar je de allereerste zelfgemaakte tas van Omar Munie kunt bewonderen (toen was hij 17 jaar oud) maar ook de tas uit de 1e New Yorkse collectie, de speciale Samsung tassenhanger, telefoonsieraad en laptoptas en nog veel meer. Op de 1e etage kan je, zittend aan een lange tafel, genieten van een heerlijk kopje thee en gaan bedenken welke tas je zult gaan aanschaffen.

De opening was erg goed bezocht, en ook waren er 2 beroemde Rotterdamse dames aanwezig (Leontien van Moorsel en Inge de Bruin). Ikzelf heb, natuurlijk als tassenaddict niet zo heel moeilijk,  een heel mooi model gezien. En jawel, je raad het al, deze komt uit de Exclusive Line (zie foto). Maar je hebt al een ‘echte’ Omar Munie tas vanaf euro 156,- en een iPhone/iPod hoesje voor euro 49,-. (Dus een ideaal Sint en/of Kerst cadeau.)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rIiLNkeDZKo[/youtube]

Gerelateerde artikelen

0 reactie

– [select:Aussie haarverzorging|Aussie haarverzorging|Haarverzorging | Een Gezonde Huid 23 oktober 2011 - 14:14

[…] zondag, oktober 23, 2011 by Bert van Doorn Tweet Aussie haarverzorging Vandaag is het (eindelijk) zover, want de Aussie haarverzorgingsproducten staan in de schappen van alle Etos filialen. Ik ken het merk Aussie al uit de VS (waar het razend populair is) maar voor iedereen die Aussie nog niet kent heb ik alle producten … Read more on Wonen.Blogo.nl […]

Reageer
– [select:Aussie haarverzorging|Aussie haarverzorging|Haarverzorging | Een Gezonde Huid 23 oktober 2011 - 14:14

[…] zondag, oktober 23, 2011 by Bert van Doorn Tweet Aussie haarverzorging Vandaag is het (eindelijk) zover, want de Aussie haarverzorgingsproducten staan in de schappen van alle Etos filialen. Ik ken het merk Aussie al uit de VS (waar het razend populair is) maar voor iedereen die Aussie nog niet kent heb ik alle producten … Read more on Wonen.Blogo.nl […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com