Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
  • Get moving. It’s party time met Samsonite Get moving. It’s party time met Samsonite
shoppen

Opening Flagshipstore Omar Munie

Gisterenavond was het zover, de flagshipstore van de Nederlandse tassenontwerper Omar Munie werd geopend en wel door de Rotterdamse Burgemeester Aboutaleb.

De winkel heeft 2 verdiepingen, zoals ik al eerder heb gemeld, en de historische pui heeft de ingang in het midden met aan beide kanten een grote etalage. Bij binnenkomst zie je links de allernieuwste Omar Munie collectie tassen en accessoires en aan de rechterkant is er de trap naar de kelder waar je de allereerste zelfgemaakte tas van Omar Munie kunt bewonderen (toen was hij 17 jaar oud) maar ook de tas uit de 1e New Yorkse collectie, de speciale Samsung tassenhanger, telefoonsieraad en laptoptas en nog veel meer. Op de 1e etage kan je, zittend aan een lange tafel, genieten van een heerlijk kopje thee en gaan bedenken welke tas je zult gaan aanschaffen.

De opening was erg goed bezocht, en ook waren er 2 beroemde Rotterdamse dames aanwezig (Leontien van Moorsel en Inge de Bruin). Ikzelf heb, natuurlijk als tassenaddict niet zo heel moeilijk,  een heel mooi model gezien. En jawel, je raad het al, deze komt uit de Exclusive Line (zie foto). Maar je hebt al een ‘echte’ Omar Munie tas vanaf euro 156,- en een iPhone/iPod hoesje voor euro 49,-. (Dus een ideaal Sint en/of Kerst cadeau.)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rIiLNkeDZKo[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?