Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Affordable Art Fair Amsterdam Affordable Art Fair Amsterdam
  • Affordable Art Fair Amsterdam 2015 Affordable Art Fair Amsterdam 2015
  • IKEA opent kunst Pop-up store IKEA opent kunst Pop-up store
  • IKEA opent kunst Pop-up store IKEA opent kunst Pop-up store
  • Donder en bliksem in je huiskamer Donder en bliksem in je huiskamer
  • Nieuwe kleur op de muur? Nieuwe kleur op de muur?
wonen

Kunst op kleur.

Als interieurstylist ben je altijd op zoek naar inspiratie, dat kan zijn in de natuur, het luisteren naar prachtige muziek, maar ook via de schilderskunst.

Toen ik een tijdje geleden naarstig op zoek was  voor mijn eigen interieur om iets moois aan de wand te kopen. Dat was niet eenvoudig want KUNST moet iets met je doen! Het kunstwerk moest namelijk aan een aantal criteria voldoen!

Het was  uiteraard  wel  belang dat het de juiste tinten zou bevatten, paars, grijs en een tintje zwart. ( De Trendkleuren van nu) want u begrijpt dat steekt nogal nauw als het je eigen beroep betreft.  Na een lange zoektocht en zonder resultaat kreeg ik een gouden idee.

Waarom zou ik zelf geen verf kopen en aan de slag gaan. Zo gezegd zo gedaan, na veel mixen en mengen was het resultaat geweldig. Ik heb nu mijn eigen werk aan de muur hangen, en al veel mensen blij gemaakt met kunst op kleur. Zo kan je voor ieder seizoen in je eigen kleurstelling altijd iets bijzonders aan de muur hebben.

Kunst op kleur, geeft  je bovendien een stralend humeur.

Corien Meijer De Interieur Tipgever.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?