You are here: Home » DIY (Do It Yourself) » Kunst op kleur.

Kunst op kleur.

geschreven door Constance

Als interieurstylist ben je altijd op zoek naar inspiratie, dat kan zijn in de natuur, het luisteren naar prachtige muziek, maar ook via de schilderskunst.

Toen ik een tijdje geleden naarstig op zoek was  voor mijn eigen interieur om iets moois aan de wand te kopen. Dat was niet eenvoudig want KUNST moet iets met je doen! Het kunstwerk moest namelijk aan een aantal criteria voldoen!

Het was  uiteraard  wel  belang dat het de juiste tinten zou bevatten, paars, grijs en een tintje zwart. ( De Trendkleuren van nu) want u begrijpt dat steekt nogal nauw als het je eigen beroep betreft.  Na een lange zoektocht en zonder resultaat kreeg ik een gouden idee.

Waarom zou ik zelf geen verf kopen en aan de slag gaan. Zo gezegd zo gedaan, na veel mixen en mengen was het resultaat geweldig. Ik heb nu mijn eigen werk aan de muur hangen, en al veel mensen blij gemaakt met kunst op kleur. Zo kan je voor ieder seizoen in je eigen kleurstelling altijd iets bijzonders aan de muur hebben.

Kunst op kleur, geeft  je bovendien een stralend humeur.

Corien Meijer De Interieur Tipgever.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Unica Vloeren 26 oktober 2010 - 11:13

Grappig effect wat je hebt gecreëerd!

Reageer
Unica Vloeren 26 oktober 2010 - 11:13

Grappig effect wat je hebt gecreëerd!

Reageer
Unica Vloeren 26 oktober 2010 - 11:13

Grappig effect wat je hebt gecreëerd!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com