Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Salontafel en poezenmand in één Salontafel en poezenmand in één
  • Nieuwe IKEA PS Collectie Nieuwe IKEA PS Collectie
  • Youniq, eindelijk andere woonaccessoires. Youniq, eindelijk andere woonaccessoires.
  • Meubels van karton Meubels van karton
  • IKEA barbecue IKEA barbecue
  • HEMA meubels HEMA meubels
wonen

Creëer je eigen tafel met Sumisura.

 

Eigenlijk te mooi om waar te zijn. Uw eigen eetkamer-, salon- bijzettafel samenstellen. Dat kan dus bij Sumisura. Dat klikt heel oosters maar is Italiaans voor ‘op maat’. En dat op maat dekt helemaal de lading voor dit concept.

 Sumisura biedt u de unieke mogelijkheid tot het creëren van uw eigen glazen eetkamer- of salontafel. Het brede programma van Sumisura biedt ook een grote reeks bijzettafels die perfect passen bij de door u ontworpen tafel.

 Naast verschillende glassoorten, verschillende bladvormen, verschillende typen tafelpoten, in verschillende afwerkingen kunt u ook kiezen voor een kunststof HPL afwerking. Het glas kan transparant maar ook met een kleur worden gemaakt. Alle RAL kleuren zijn dan mogelijk! Perfect passen bij de kleur op de muur of afwerking van de keuken.

 Binnenkort zijn er zelfs bladen van Solid Bamboo verkrijgbaar net zo sterk als het hardste hardhout, ecologisch verantwoord en leverbaar in verschillende kleuren en onderstellen.

 De slogan van Sumisura is “Alles is mogelijk mits technisch haal baar”. Dus echt zo mooi om waar te zijn!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?