You are here: Home » Design meubels » Creëer je eigen tafel met Sumisura.

Creëer je eigen tafel met Sumisura.

geschreven door Constance

 

Eigenlijk te mooi om waar te zijn. Uw eigen eetkamer-, salon- bijzettafel samenstellen. Dat kan dus bij Sumisura. Dat klikt heel oosters maar is Italiaans voor ‘op maat’. En dat op maat dekt helemaal de lading voor dit concept.

 Sumisura biedt u de unieke mogelijkheid tot het creëren van uw eigen glazen eetkamer- of salontafel. Het brede programma van Sumisura biedt ook een grote reeks bijzettafels die perfect passen bij de door u ontworpen tafel.

 Naast verschillende glassoorten, verschillende bladvormen, verschillende typen tafelpoten, in verschillende afwerkingen kunt u ook kiezen voor een kunststof HPL afwerking. Het glas kan transparant maar ook met een kleur worden gemaakt. Alle RAL kleuren zijn dan mogelijk! Perfect passen bij de kleur op de muur of afwerking van de keuken.

 Binnenkort zijn er zelfs bladen van Solid Bamboo verkrijgbaar net zo sterk als het hardste hardhout, ecologisch verantwoord en leverbaar in verschillende kleuren en onderstellen.

 De slogan van Sumisura is “Alles is mogelijk mits technisch haal baar”. Dus echt zo mooi om waar te zijn!

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Tweets die vermelden Creëer je eigen tafel met Sumisura. - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 21 oktober 2010 - 10:11

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door wonen, Mart Renes. Mart Renes heeft gezegd: Creëer je eigen tafel met Sumisura, binnenkort ook ecologisch verantwoorde tafelbladen . http://bit.ly/afDyG1 […]

Reageer
Tweets die vermelden Creëer je eigen tafel met Sumisura. - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 21 oktober 2010 - 10:11

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door wonen, Mart Renes. Mart Renes heeft gezegd: Creëer je eigen tafel met Sumisura, binnenkort ook ecologisch verantwoorde tafelbladen . http://bit.ly/afDyG1 […]

Reageer
Tweets die vermelden Creëer je eigen tafel met Sumisura. - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 21 oktober 2010 - 10:11

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door wonen, Mart Renes. Mart Renes heeft gezegd: Creëer je eigen tafel met Sumisura, binnenkort ook ecologisch verantwoorde tafelbladen . http://bit.ly/afDyG1 […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com