Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • RITUALS introduceert THE RITUAL OF HOLI, speciaal voor tieners RITUALS introduceert THE RITUAL OF HOLI, speciaal voor tieners
  • Andrélon Pink by Mascha Andrélon Pink by Mascha
  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
  • Noir Stockholm Haircare Noir Stockholm Haircare
  • Kruidvat geeft je een Zen moment Kruidvat geeft je een Zen moment
  • AVEDA introduceert Invati Advanced AVEDA introduceert Invati Advanced
shoppen

Mooi haar met Dove

Toen ik afgelopen week thuis kwam van mijn vakantie, lag er bij de buurvrouw een pakje op me te wachten en daar zat de allernieuwste haarverzorgingslijn (Repair Therapy) van Dove in. En mijn haar kon net wel een oppepper gebruiken na 2 weken zon, zeewater en chloor.

De nieuwe Dove Repair Therapy producten, met het unieke en gepatenteerde Micro Moisture serum en Fibre Active technologie, helpen beschadigd haar te herstellen, voeden en beschermen, zowel van buiten als van binnen en ook als je haar nu normaal, gekleurd, dof, of zeer beschadigd is. Het assortiment van Repair Therapy bestaat uit Intense repair, Color Care, Dagelijkse Verzorging en Glans & Verzorging.

Ik heb het pakket uit de Intense Repair serie gekregen en dat bestaat uit een Shampoo, Conditioner, 1 Minuut Verzorgingsmasker/Conditioner en een pot Herstellend Masker. De Intense Repair lijn vermindert gespleten punten en herstelt je haar van binnenuit. De Color Care lijn zorgt voor langdurig kleur en glans en herstelt gekleurd haar. Deze bestaat ook uit een Shampoo, Conditioner, 1 Minuut Verzorgingsmasker/Conditioner en een Herstellend masker. De Dagelijkse Verzorging (shampoo en conditioner) beschermt normaal haar en geeft het glans en zachtheid en Glans & Verzorging (shampoo en conditioner) is er speciaal voor dof haar dat weer gaat glanzen.

Dus dat weer lekker testen onder de douche met Dove Intense Repair.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?