You are here: Home » Beauty » Lange wimpers met Revitalash

Lange wimpers met Revitalash

geschreven door testman

Jullie hebben een tijdje geleden mijn ervaringen kunnen lezen en bekijken over het wimpergroeimiddel Revitalash. (Het artikel kan je hier nalezen.)

Speciaal voor de komende feestdagen is er vanaf 1 november een zgn. limited edition Holiday Box te koop. In deze box vind je een Revitamascara (klontert niet en is voedend voor de wimpers) en een nieuwe Revitalash (2,4 ml.) met verbeterde formule (zelfde werkzame ingredienten, maar nu met peptide booster erbij voor nog mooiere wimpers).

De grotere verpakking Revitalash (4,1 ml.) blijft natuurlijk gewoon te koop en ook deze heeft de verbeterde formule.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?