You are here: Home » Gadget nieuws » Nokia introduceert de Nokia C5-03

Nokia introduceert de Nokia C5-03

geschreven door Constance

Nokia komt met de Nokia C5-03. Dit is een voordelige smartphone met Ovi-diensten en WiFi. Elke dag melden 200.000 nieuwe mensen zich aan voor Ovi, waarvan de diverse diensten inmiddels in 190 landen beschikbaar zijn. Met apps uit de Ovi Store, Ovi Kaarten, de muziekservice, chatopties en, in een aantal landen, Life Tools kan je  het maximale uit je Nokia halen.

De smartphone met full-touchscreen is er in een aantal opvallende kleuren. Daarnaast beschikt dit toestel in bijna 80 landen over de gratis Ovi Kaarten met spraaknavigatie. De nieuwste versie van Ovi Kaarten (beschikbaar in Nokia Beta Labs) bevat informatie over openbaar vervoer en de mogelijkheid om in te checken bij oa. Facebook. De Symbian-smartphone heeft een aanpasbaar startscherm met een snelle toegang tot contacten, e-mail en de talrijke apps in de Ovi Store. Ook kan met je  de Nokia C5-03 kunnen eenvoudig een Ovi Mail-account aanmaken, maar ook e-mail van Yahoo! en Windows Live™ Hotmail zijn te lezen op de C5-03.

De Nokia C5-03 is naar verwachting in het eerste kwartaal van 2011 te koop.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com