You are here: Home » Columns » Woonwinkel of webshop (deel 2)

Woonwinkel of webshop (deel 2)

geschreven door Constance

Zoals ik al in mijn vorige blog schreef: De kogel is door de kerk, en nu… hoe gaat de webshop eruit zien? En in welke stijl ? En welke producten…?

Vragen te over. Natuurlijk wordt het een webshop voor woonaccessoires, want als stylist en Interieur Tipgever ligt daar toch mijn passie.  Allerlei leuke en mooie dingen die het huis kunnen verfraaien, de echte “hebbedingen” vinden we gewoon leuk, toch?

Zoals als ik heb beschreven in deel 1, qua stijl kun je tegenwoordig alle kanten op.Door te kijken op andere webshops  zie je dat je echt wel je moet onderscheiden qua stijl. Elke stijl heeft zo zijn eigen uitstraling en dan ga je toch wel gauw je eigen gevoel achterna.

Na enig nadenken besloten… het wordt een strakke, moderne, kleurrijke en unieke stijl met Scandinavische invloeden.

Want kleurrijk moet het worden, zeker in deze sombere tijden hebben wij behoefte aan kleur. Maar ook de trend, is en wordt, steeds meer kleur! Op naar de volgende stap. Op zoektocht naar producten en fabrikanten, op zoek naar unieke producten die hier nog niet verkocht worden. Spannend!!! Al nieuwsgierig geworden? Lees verder hierover in mijn volgende blog……

Wil Pul

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Souren Meubels 1 november 2010 - 22:24

Waar kan ik deze website bewonderen?

Reageer
Souren Meubels 1 november 2010 - 22:24

Waar kan ik deze website bewonderen?

Reageer
Souren Meubels 1 november 2010 - 22:24

Waar kan ik deze website bewonderen?

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com