You are here: Home » Shoppen » Test: Herbalife verzorgingsproducten

Test: Herbalife verzorgingsproducten

geschreven door Constance

Een tijdje geleden heb ik een aantal producten van Herbalife toegestuurd gekregen en dat waren geen afslankmiddelen maar huid- en lichaamsverzorgingsproducten. Ik heb een aantal testpersonen moeten inschakelen want ik kon dit niet alleen gaan testen, het waren er teveel. Dus heb ik hulp gekregen van Testman, Testzus en Testvriendin.

Ik heb zelf de Radiant C Face Quencher, de Herbal Aloe Everyday Body Wash, de Herbal Aloe Soothing Spray en de Skin Activator Lip refiner getest. Testman heeft ook de Herbal Aloe Everyday Body Wash en Soothing Spray geprobeerd, maar ook nog de Herbal Aloe handcream, de Skin Activator Daylotion spf 15 en de Skin Activator Eyecream. Testzus is aan de slag gegaan met de Nourifushion Moisturizer en Testvriendin heeft tenslotte de Nourifushion Cleanser, de Nourifushion Exfoliating Scrub en de Skin Activator Nighttime replenishing cream geprobeerd.

Van de door mij geteste producten ben ik het meest enthousiast over de Radiant C Face Quencher (werkelijk perfect voor aan boord van het vliegtuig om je huid weer even op te peppen), de Herbal Aloe Soothing Spray (heerlijk voor als je onder de douche vandaan komt en je geen zin hebt in een dikke bodylotion en ook tijdens mijn vakantie op Bali, de afgelopen 2 weken, was ie perfect na het zonnen om je huid lekker te verzachten) en de Skin Activator Lip refiner (deze lippencrème zorgt ervoor dat je lippen niet droog aanvoelen, dus ook perfect voor in de zon, en gaat ook rimpels om je lippen heen tegen. Verder smaakt ie heerlijk naar meloen.) De Herbal Aloe Everyday Body wash is voor een lekkere douchegel maar heeft voor mij niet een ‘wow’ factor. Testman denkt trouwens hetzelfde over de Herbal Aloe Everyday Body wash maar is ook erg enthousiast over de Herbal Aloe Soothing Spray. (Bij hem hield de spray ook nog eens de muggen tegen op Bali.) Verder vind hij de Skinactivator Daylotion (met zonnefactor 15) een lekkere vette crème (kan soms ook te vet zijn, maar voor na het scheren, na het zonnen en in de winter is deze crème voor Testman perfect). Datzelfde geldt ook voor de Skinactivator Eyecream. De Herbal Aloe handcream geeft je handen een goede verzorging (is ook wel een tikkeltje vettig, maar smeert heel goed uit en trekt snel in) en Testman is over de handcrème helemaal wild enthousiast. (Een tijdje geleden heb ik de handcrème van La Mer gekregen en die vond ie helemaal niks en deze is ong. euro 80,- duurder!!!!) Testzus is, net als ik, stewardess maar smeert bijna nooit dag-, nacht- of oogcrème op haar snuit. (Ze vindt dat ze dat niet nodig heeft.) Maar toch wilde ze wel de Nourifushion Moisturizer testen. Haar conclusie is dat ie goed uitsmeert en snel intrekt en dat je niet het gevoel hebt dat je een ‘dikke’ crème gebruikt hebt. Tenslotte nog de testoordelen van Testvriendin. De Nourifushion Cleanser is heel handig omdat je de lotion met water (als een soort schuim) gebruikt en deze gelijk je make-up eraf haalt. (Let op: het is geen reiniger voor je oogmake-up.) En als je daarna de Nourifushion Exfoliating scrub gebruikt voelt je huid gelijk weer zacht aan. De Skin Activator Nighttime replenisher cream is (wederom) een vrij vette crème maar is wel helemaal ingetrokken als je ’s ochtends wakker wordt. Verder smeert ook deze crème goed uit.

Conclusie: er zijn een aantal producten van Herbalife die duidelijk favoriet zijn en waarvan wij zeggen, die zouden we gelijk kopen maar er zijn ook een paar producten die prima werken maar niet persé hoeven. Maar overall is het testpanel erg positief over de gebruikte producten en zijn ze zeker het overwegen waard.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com