Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; OPPO AX7 android smartphone Test; OPPO AX7 android smartphone
  • OPPO AX7 smartphone OPPO AX7 smartphone
  • De nieuwste Sherpa powerpacks, altijd én overal stroom De nieuwste Sherpa powerpacks, altijd én overal stroom
  • As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone
  • December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat
  • Test; Samsung Tab S4 Test; Samsung Tab S4
ladygadgets

Nieuwe Samsung Wave smartphones

Samsung heeft twee nieuwe Wave smartphones, draaiend op haar open platform bada, uitgebracht.  Met de Samsung Wave525 en Wave533 ben je via Social Hub altijd en overal op de hoogte van alle online activiteiten van je vrienden. Via Social Hub kun je namelijk je telefoonboek, sms, e-mail, instant messaging en sociale netwerken op één plek samenbrengen. 

Ook heb je via het touch display direct toegang tot de apps op je smartphone. De apps die speciaal voor de Samsung smartphones zijn ontworpen, variëren van games en nieuws-apps tot socialenetwerk-apps en navigatietools. 

De Samsung Wave525 is extra compact en 11,9 mm dik. De Samsung Wave533 heeft een extra Qwerty toetsenbord. En je kunt kiezen beide smartphones komen uit in zwart, wit en roze. Vanaf november zijn ze in Nederland verkrijgbaar. De verkoopadviesprijzen zijn op dit moment nog niet bekend.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?