You are here: Home » Gadget nieuws » Nieuwe Samsung Wave smartphones

Nieuwe Samsung Wave smartphones

geschreven door Constance

Samsung heeft twee nieuwe Wave smartphones, draaiend op haar open platform bada, uitgebracht.  Met de Samsung Wave525 en Wave533 ben je via Social Hub altijd en overal op de hoogte van alle online activiteiten van je vrienden. Via Social Hub kun je namelijk je telefoonboek, sms, e-mail, instant messaging en sociale netwerken op één plek samenbrengen. 

Ook heb je via het touch display direct toegang tot de apps op je smartphone. De apps die speciaal voor de Samsung smartphones zijn ontworpen, variëren van games en nieuws-apps tot socialenetwerk-apps en navigatietools. 

De Samsung Wave525 is extra compact en 11,9 mm dik. De Samsung Wave533 heeft een extra Qwerty toetsenbord. En je kunt kiezen beide smartphones komen uit in zwart, wit en roze. Vanaf november zijn ze in Nederland verkrijgbaar. De verkoopadviesprijzen zijn op dit moment nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com