Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Samsung Galaxy Note Samsung Galaxy Note
  • Samsung lanceert NX100 camera Samsung lanceert NX100 camera
  • Samsung lanceert ’s werelds dunste 3D LED-TV Samsung lanceert ’s werelds dunste 3D LED-TV
  • Test TomTom White Pearl Test TomTom White Pearl
  • Mobiele boodschappenlijst Mobiele boodschappenlijst
  • Headset met touchscreen Headset met touchscreen
ladygadgets

Frederique van der Wal samen met Samsung in actie voor regenwoud

In het programma ‘Waar is de Mol’ bezocht Frederique van der Wal samen met Johnny de oerbossen in Ecuador. Ze zag daar dat de ontbossing steeds meer toeneemt. Daarom besloot ze iets te doen om het regenwoud te beschermen. Inmiddels is zij ambassadrice van Stichting Save the Native Forest  en zet zij zich voor het behoud van het regenwoud in Ecuador. Speciaal om Stichting Save the Native Forest te helpen heeft Samsung LED-monitoren een actie opgezet. 

Met elke Samsung LED-monitor die tot en met 31 december 2010 wordt gekocht, steunt Samsung automatisch het behoud en het onderhoud van een stuk regenwoud in Ecuador. Bovendien krijgt iedereen die voor 31 oktober een Samsung LED-monitor kopen € 15,- terug. Je kunt dan zelf beslissen of je dat geld zelf ontvangt of doneert aan Stichting Save the Native Forest.  

De Samsung LED-monitoren zijn extra energiezuinig. Je bespaart tot 40% energie in vergelijking met een LCD-monitor. De beeldkwaliteit is dankzij LED Picture Engine erg indrukwekkend. Dankzij de toepassing van LED-technologie zijn minder schadelijke stoffen nodig, zoals kwik en hallogeen en is de monitor extra dun.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?