You are here: Home » Gadget nieuws » Frederique van der Wal samen met Samsung in actie voor regenwoud

Frederique van der Wal samen met Samsung in actie voor regenwoud

geschreven door Constance

In het programma ‘Waar is de Mol’ bezocht Frederique van der Wal samen met Johnny de oerbossen in Ecuador. Ze zag daar dat de ontbossing steeds meer toeneemt. Daarom besloot ze iets te doen om het regenwoud te beschermen. Inmiddels is zij ambassadrice van Stichting Save the Native Forest  en zet zij zich voor het behoud van het regenwoud in Ecuador. Speciaal om Stichting Save the Native Forest te helpen heeft Samsung LED-monitoren een actie opgezet. 

Met elke Samsung LED-monitor die tot en met 31 december 2010 wordt gekocht, steunt Samsung automatisch het behoud en het onderhoud van een stuk regenwoud in Ecuador. Bovendien krijgt iedereen die voor 31 oktober een Samsung LED-monitor kopen € 15,- terug. Je kunt dan zelf beslissen of je dat geld zelf ontvangt of doneert aan Stichting Save the Native Forest.  

De Samsung LED-monitoren zijn extra energiezuinig. Je bespaart tot 40% energie in vergelijking met een LCD-monitor. De beeldkwaliteit is dankzij LED Picture Engine erg indrukwekkend. Dankzij de toepassing van LED-technologie zijn minder schadelijke stoffen nodig, zoals kwik en hallogeen en is de monitor extra dun.

Gerelateerde artikelen

8 reacties

Tweets die vermelden Frederique van der Wal samen met Samsung in actie voor regenwoud - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 20 oktober 2010 - 10:51

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door NataschaDerogee, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Frederique van der Wal samen met Samsung in actie voor regenwoud: In het programma ‘Waar is de Mol’ bezocht Freder… http://bit.ly/chHEhf […]

Reageer
Tweets die vermelden Frederique van der Wal samen met Samsung in actie voor regenwoud - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 20 oktober 2010 - 10:51

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door NataschaDerogee, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Frederique van der Wal samen met Samsung in actie voor regenwoud: In het programma ‘Waar is de Mol’ bezocht Freder… http://bit.ly/chHEhf […]

Reageer
Britt Linders 7 december 2010 - 08:41

Frederique van der Wal heeft een eigen bedrijf in bloemen. Deze bloemen kunnen online worden besteld.
Alle producten die hiervoor worden gebruikt zijn biologisch afbreekbaar.

http://nl.frederiqueschoice.com

Reageer
Britt Linders 7 december 2010 - 08:41

Frederique van der Wal heeft een eigen bedrijf in bloemen. Deze bloemen kunnen online worden besteld.
Alle producten die hiervoor worden gebruikt zijn biologisch afbreekbaar.

http://nl.frederiqueschoice.com

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com