Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kersttip; LEMARQ Monza Chrono horloge Kersttip; LEMARQ Monza Chrono horloge
  • Vakantiehuis van rubber Vakantiehuis van rubber
  • Festival boots Festival boots
  • Opvouwbare Hunter regenlaarzen Opvouwbare Hunter regenlaarzen
  • Hunter ballerina’s Hunter ballerina’s
  • Festival gympen en laarzen Festival gympen en laarzen
shoppen

Rubber Duck snowjoggers

Rubber Duck komt dit seizoen opnieuw met een ultrahippe trendcollectie waarin comfort nog steeds op de eerste plaats staat. Het zal dan ook niemand verbazen dat celebrities als Katherine Heigl, Paris Hilton en Lindsay Lohan de Rubber Duck verkozen hebben tot de ultieme winter must-have. En zij niet alleen, want ook in het Witte huis zijn de Rubber Ducks gespot: de Obama dochters Malia Ann en Sasha zijn fan! Dit najaar laat Rubber Duck naast de succesvolle Snowjogger opnieuw een heerlijke reeks nieuwe modellen, stijlen en een nog breder scala aan kleuren en prints zien.

De vertrouwde Snowjogger krijgt dit najaar een nieuw, nog beter jasje. Naast uni en lak zijn er ook de stoere Army jogger met all-over camouflageprint, de très chic doorgestikte ‘Chanel look’ lak variant en de op Scandinavië geïnspireerde ‘reindeer knit’. Verder heeft Rubber Duck de fabulous Moonboot. Geniet van felle kleuren als neon peachy pink of pasteltinten zoals zacht baby roze. De gloednieuwe Trekjogger, is een ragfijne kruising tussen de Snowjogger en de Moonboot, waarbij zijn kenmerkende rijgveter een opvallend detail vormt. Draag de Navy blauwe variant met een jeans voor een lunchafspraak in de stad, of ga city-chic voor een lakvariant met een grof breisel op een stralende winterdag. Ook de allerjongste fashionista’s mogen natuurlijk niet achter blijven! Alle reden dus voor Rubber Duck collectie om ook dit najaar weer de Snowjoggers voor kids te lanceren. Met hun vrolijke, frisse kleuren staan deze boots garant voor urenlang speel-, en wandelplezier met warme voetjes!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?