Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie
wonen

Waarom “Mens-gerichte” Interieurinrichting?

“Hallo! Mijn naam is Ylan Rodgers en ik ben mens-gerichte interieurinrichter en verkoopstylist.” Met (management‑)ervaring en opleidingen in interieurinrichting en verkoopstyling, lever ik met mijn bedrijf Clear Interiors een hoge kwaliteit, en mens-gerichte interieuren aan mijn klanten.

Mensen kijken mij soms vaag aan wanneer ik mezelf voorstel als Mens‑gerichte Interieurinrichter. Wanneer mensen gekozen hebben voor een bepaalde stijl in hun huis, gaan zij er vaak van uit dat dan het interieur ook geschikt is naar hun persoonlijke levensstijl. Helaas is dat meestal niet het geval. De meeste gesprekken gaan immers over ‘wat voor stijl’ (bijvoorbeeld: klassiek, landelijk, modern, etc). Daarom zie je dat de uiteindelijk ingevoerde stijl eigenlijk gericht is op de definitie van die stijl en niet draait om de mensen zelf!

Mens-gerichte interieurinrichting begint met het eerste woord: de mensen zelf. Mensen zijn actieve, veranderlijke, unieke wezens. Wat de een doet, vindt de ander oninteressant of vreemd: zoveel hoofden zoveel zinnen. Daarom is beginnen met ‘wat voor stijl vind je leuk’ het paard achter de wagen spannen.

Om alles in de goede volgorde te doen, moet je eerst begrijpen hoe je in jouw huis leeft. Waar gebruik je jouw woonkamer voor? Kijk je er televisie of ontvang je er vaak gasten en vrienden? Doe je netjes je administratie aan je bureau of (wees eerlijk!) voor de televisie? Hoe kun je het huis fatsoenlijk inrichten voordat je echt het leefpatroon begrijpt?

Daarom is mens-gerichte interieurinrichting zo ontzettend belangrijk. Als een interieur ontleend is aan de levensstijl van de bewoners, leven ze daar op hun gemak. Mens-gerichte interieurinrichting brengt de juiste structuur aan. Alles is te vinden waar je het verwacht. Alles heeft zijn eigen plek. Dagelijkse administratie voor de televisie is zo klaar EN netjes, zonder stapels die rommelig blijven rondslingeren.

Met de goede basisstructuur kun je elke stijl die je wilt erop loslaten. Onze huizen zijn bedoeld om ons te ondersteunen, om ons leven makkelijker en soepeler te maken. Wij zijn de kern van een huis. Modern, landelijk of gotisch, welke stijl we ook leuk vinden, alles functioneert en oogt goed als de basis maar goed is. En dat is toch eigenlijk wat je van jouw huis wilt?

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?