Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie
shoppen

Glanzend mooi haar en een stralende huid

Wie wil dit nu niet? Mooi glanzend en gezond sterk haar en een stralende huid, en dat binnen 21 dagen.

Wat zit er in wondermiddel Hair & Skin 33? Het is een combinatie van soja- en bernagie- en visolie (rijk aan omega-3 & 6 vetzuren), aminozuren, vitamine B, zink en koper en dit stimuleert de aanmaak van keratine. Het resultaat is dat haar en huid er zichtbaar beter uitzien na 21 dagen. Helaas is Hair & Skin 33 niet geschikt voor mensen, maar zijn dit de (dure) Royal Canin brokjes die ik mijn Noorse Boskat Noa te eten geef.

Het is dus echt niet zo dat alleen wij onszelf ‘vertroetelen’ met allerlei middeltjes om een mooie huid & glanzend haar te krijgen maar dat dit ook voor katten een belangrijk item is, want een gezonde glanzende vacht is een teken dat je kat gezond in zijn/haar vel zit en als er dan nog eens dezelfde producten in het voer zitten dat wij ook gebruiken, dan zit het wel goed. Maar nu vraag ik me wel af of, als wij de Royal Canin Hair & Skin 33 gaan eten, onze  haren en huid er ook beter uitgaan zien.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?