You are here: Home » Audio & video » Samsung lanceert ’s werelds dunste 3D LED-TV

Samsung lanceert ’s werelds dunste 3D LED-TV

geschreven door Constance

Samsung lanceert de C9000, deze 3D LED-TV die in een gelimiteerde oplage naar Nederland komt, is met 7,98 millimeter de dunste TV ter wereld.  Het RVS-design geeft deze 3D LED-TV een stijlvolle look.

Bij deze 3D LED-TV ontvang je ‘s werelds eerste touchscreen afstandsbediening met display ‘Touch Control’. Op het display van deze afstandsbediening kun je TV blijven kijken als je een drankje haalt, zodat je geen moment van je favoriete serie hoeft te missen. Ook kun je een TV-uitzending op je afstandsbediening bekijken, terwijl op je LED-TV een Blu-ray film speelt. 

De C9000 van Samsung beschikt over Clear Motion Rate 800,  3D Hyper Real Engine en een ingebouwde 3D-processor, waardoor de beelen nog scherper en mooier van kleur zijn. Je hebt het gevoel zelf onderdeel van je favoriete serie te zijn. Je kunt zelfs van 2D-televisieuitzendingen in 3D genieten. De unieke 3D-processor kan namelijk 2D-beelden realtime omzetten naar 3D.

De Samsung C9000 3D LED-TV is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar in 40 inch, 46 inch en 55 inch voor verkoopadviesprijzen van respectievelijk € 3.999, € 4.999 en € 5.999 incl. BTW. De C9000 is binnenkort te bezichtigen in de Samsung 3D Brand Store aan de P.C. Hooftstraat in Amsterdam.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com