Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
  • Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl
  • De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen
ladygadgets

Tiffany & Co. komt met iPhone app

Het Amerikaanse sieradenhuis Tiffany & Co. lanceert de  Engagement Ring Finder, de eerste iPhone-applicatie waarmee gebruikers diamanten verlovingsringen kunnen uitzoeken. De Engagement Ring Finder  biedt de mogelijkheid om 44 verschillende verlovingsringen van Tiffany & Co. op de iPhone te bekijken en met speciale technieken de ring naar keuze te vinden.

De nieuwe applicatie van Tiffany & Co. geeft de ringen weer in ware grootte en biedt onder meer een keuze uit ontwerpen, vormen en materialen zoals goud, zilver of platinum. Naast het vinden van de perfecte verlovingsring, is het mogelijk om de juiste ringmaat te bepalen met de Ring Sizer. Leg de ring op het scherm van de iPhone en de applicatie bepaalt de maat van de verlovingsring. Zodra de keuze is gemaakt, kan de gebruiker via de iPhone meteen een afspraak maken met de Tiffany & Co. store in Amsterdam. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YWea1EIVzb4[/youtube]