Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
ladygadgets

Tiffany & Co. komt met iPhone app

Het Amerikaanse sieradenhuis Tiffany & Co. lanceert de  Engagement Ring Finder, de eerste iPhone-applicatie waarmee gebruikers diamanten verlovingsringen kunnen uitzoeken. De Engagement Ring Finder  biedt de mogelijkheid om 44 verschillende verlovingsringen van Tiffany & Co. op de iPhone te bekijken en met speciale technieken de ring naar keuze te vinden.

De nieuwe applicatie van Tiffany & Co. geeft de ringen weer in ware grootte en biedt onder meer een keuze uit ontwerpen, vormen en materialen zoals goud, zilver of platinum. Naast het vinden van de perfecte verlovingsring, is het mogelijk om de juiste ringmaat te bepalen met de Ring Sizer. Leg de ring op het scherm van de iPhone en de applicatie bepaalt de maat van de verlovingsring. Zodra de keuze is gemaakt, kan de gebruiker via de iPhone meteen een afspraak maken met de Tiffany & Co. store in Amsterdam. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YWea1EIVzb4[/youtube]


Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?