Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes
  • Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen
  • L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana
  • L.K.Bennett Wedding Collectie L.K.Bennett Wedding Collectie
  • Saucony Spring Summer collectie Saucony Spring Summer collectie
  • Lever oude schoenen in voor de Kledingbank Lever oude schoenen in voor de Kledingbank
shoppen

Weer een cadeau van Cafe Moda

Cafe Moda blijft haar klanten verwennen!

cafe moda

Cafe Moda viert de hele maand april de 1e verjaardag van haar webshop. De afgelopen 2 weken kregen alle klanten zomaar euro 10,- cadeau maar dat is nog niet alles. Want van 14 t/m 30 april 2010 krijgt elke klant bij besteding vanaf euro 49,90 een mini-abonnement op Grazia cadeau (zolang de voorraad strekt). Dus je krijgt voor nul euro de Grazia bij jou door je brievenbus. Deze actie geldt voor de webshop en de winkels in Amsterdam, Rotterdam en Tilburg.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?