You are here: Home » Interieur » Mijn passie “Jouw Woonstijl”

Mijn passie “Jouw Woonstijl”

geschreven door Constance

Al anderhalf jaar plaats ik met grote regelmaat een blog over mijn passie voor het interieur en wonen in het algemeen. Dat dit niet onopgemerkt is gebleven blijkt wel uit reacties en vragen die mij gesteld worden.

logo tenpages

Enige tijd geleden werd ik dan ook uitgenodigd door Tenpages om een manuscript in te leveren. Zeer vereerd en trots dat ik als schrijver ontdekt was ben ik begonnen aan mijn manuscript “Jouw Woonstijl” en deze is inmiddels geplaatst op de site van Tenpages die gisteren van start ging.

Ik vind het ontzettend spannend!  Ben ook ontzettend nieuwsgierig naar jullie mening.

Momenteel sta ik in de top25 van meest verkochte aandelen.
Wat zou het fantastisch zijn als ik hoger in deze lijst zou komen te staan, en mijn boek gepubliceerd zou worden.

Graag wil ik je vragen mijn manuscript te lezen en als je denkt dat dit een goed boek met goede informatie is kun je een reactie schrijven en/of een aandeel kopen of nog liever meer aandelen. Je doet jezelf en mij er een plezier mee, omdat je geinvesteerde geld kan gaan groeien. ( op ieder verkocht boek )  Een aandeel kost  5,– euro, en als het boek niet wordt uitgegeven ontvang je 4,– retour.

Ik hoop dat je even de moeite wil nemen om te kijken op deze site en mijn manuscript wil lezen.

Alvast hartelijk dank!

Wilma Korrel

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com