You are here: Home » Beauty » Dior Capture Totale Solaire

Dior Capture Totale Solaire

geschreven door Constance

Dior lanceert haar nieuwe zonnecosmetica verzorgingslijn, Capture Totale Solaire.

Mood packshot-2

De Dior Capture Totale lijn bevat 3 ingrediënten: het Alpha-Longoza complex, Centuline en Aminolumine. Door deze 3 belangrijke bestanddelen worden zichtbare tekenen van veroudering van de huid gecorrigeerd en zit de huid er weer stralend uit. Er zijn 3 producten ontwikkeld in de Capture Totale Solaire: Anti-Age Global Activateur de Hale, Soin Anti-Age Global Multi-Protecteur SPF 20 en Soin Uniformisant Anti-Taches SPF 50.

Anti-Age Global Activateur de Hale is een verzorgingsproduct dat het hele jaar door een goedbruine kleur geeft (zonder 1 straaltje zon). Je kunt het ook gebruiken om je eigen bruine kleurtje te activeren, te behouden of te verlengen. En als voorbereiding op je zonvakantie.

Soin Anti-Age Global Multi-Protecteur SPF 20 is een verzorgende gezichtscreme die beschermt tegen UV-A en UV-B stralen.

Soin Uniformisant Anti-Taches SPF 50 kan het hele jaar door worden gebruikt en verkomt ontwikkeling van pigmentvlekken en egaliseert de teint.

De Dior Capture Totale Solaire lijn ligt vanaf half maart in de winkels.

Gerelateerde artikelen

7 reacties

Tweets die vermelden Belkin komt met iPad standaards - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 12 november 2010 - 11:15

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door iPad Tweets , Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Belkin komt met iPad standaards: Belkin heeft 2 standaards voor de iPad geïntroduceerd, de Grip 360° + standaard… http://bit.ly/b1pZdy […]

Reageer
Tweets die vermelden Belkin komt met iPad standaards - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 12 november 2010 - 11:15

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door iPad Tweets , Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Belkin komt met iPad standaards: Belkin heeft 2 standaards voor de iPad geïntroduceerd, de Grip 360° + standaard… http://bit.ly/b1pZdy […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com