You are here: Home » Huis & Tuin » Painting the Past verf en behang

Painting the Past verf en behang

geschreven door Constance

Zo langzamerhand kan ik beginnen met de afrondende fase vwb. onze nieuwe aanbouw. Het wachten is oa. nog op onze nieuwe tafel en de raambekleding.

silo 6

En dan krijg je te maken met allerlei dilemma’s, zoals wat moet er op de muren komen. Verf of toch behang? En in welke kleur gaan we de kozijnen verven? Nu wonen wij in een oud huis (bouwjaar rond 1730) en daar passen een aantal stijlen bij (of niet bij). Bij Silo 6 ben ik het verf-/behangmerk Painting the Past tegen gekomen. En Painting the Past maakt behang en verf in de stijl van Engelse landhuizen en kastelen, waardoor je een warme sfeer in je huis krijgt. De muurverven zijn mat en ze zijn verkrijgbaar in 35 kleuren, de verven voor op hout hebben ook een matte of een ‘eggshell’ finish. De eggshell finish (= lichte glans) is daardoor perfect voor keukens en deuren en dat zonder grondverf!

Het vliesbehang is overschilderbaar en heeft ruitjes, strepen of mediallonpatronen en kan gelijk op de muur geplakt worden, dus je werkt zonder behangtafel. De patronen zijn eigen ontwerp en ze zijn vernoemt naar wijken in London; Mayfair, Bloomsburry,Whitechapel, Victoria, Madison Square en Regent Stripe.

Aangezien wij ook een lambrisering in de gang krijgen, kan ik gelijk alle kleuren verf op elkaar afstemmen, maar nu moeten we nog gaan kiezen….

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com