Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Aldi biedt de Motorola Moto E5 smartphone aan Aldi biedt de Motorola Moto E5 smartphone aan
  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
shoppen

Painting the Past verf en behang

Zo langzamerhand kan ik beginnen met de afrondende fase vwb. onze nieuwe aanbouw. Het wachten is oa. nog op onze nieuwe tafel en de raambekleding.

silo 6

En dan krijg je te maken met allerlei dilemma’s, zoals wat moet er op de muren komen. Verf of toch behang? En in welke kleur gaan we de kozijnen verven? Nu wonen wij in een oud huis (bouwjaar rond 1730) en daar passen een aantal stijlen bij (of niet bij). Bij Silo 6 ben ik het verf-/behangmerk Painting the Past tegen gekomen. En Painting the Past maakt behang en verf in de stijl van Engelse landhuizen en kastelen, waardoor je een warme sfeer in je huis krijgt. De muurverven zijn mat en ze zijn verkrijgbaar in 35 kleuren, de verven voor op hout hebben ook een matte of een ‘eggshell’ finish. De eggshell finish (= lichte glans) is daardoor perfect voor keukens en deuren en dat zonder grondverf!

Het vliesbehang is overschilderbaar en heeft ruitjes, strepen of mediallonpatronen en kan gelijk op de muur geplakt worden, dus je werkt zonder behangtafel. De patronen zijn eigen ontwerp en ze zijn vernoemt naar wijken in London; Mayfair, Bloomsburry,Whitechapel, Victoria, Madison Square en Regent Stripe.

Aangezien wij ook een lambrisering in de gang krijgen, kan ik gelijk alle kleuren verf op elkaar afstemmen, maar nu moeten we nog gaan kiezen….

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?