You are here: Home » Fashion » L.A.M.B. laptoptassen

L.A.M.B. laptoptassen

geschreven door Constance

De No Doubt zangeres Gwen Stefani heeft haar eigen kleding- en parfumlijn L.A.M.B. (Love, Angel, Music, Baby) en nu zijn er ook  L.A.M.B. tassen bijgekomen. En wat voor tassen!

lamb laptoptas

Speciaal voor Apple heeft zij de Rocker Chic collectie bedacht en ze zijn vreselijk mooi. De serie bestaat uit 3 verschillende modellen: een clutch, een opbergtasje, een laptop sleeve en een laptoptas. De clutch is groot genoeg voor je iPhone (of ander merk mobieltje), je lippenstif en je portemonnee. Het opbergtasje is ideaal voor bijv. je snoeren, papieren, usb-sticks maar kan ook (vind ik althans) prima als toilettas of als clutch gebruikt worden. De sleeve is geschikt voor de 13′ inch MacBook Pro en de laptoptas kan je 13′ inch en 15′ inch MacBook Pro herbergen.

De clutch is alleen verkrijgbaar in zwart leer en de rest is te koop in het leer (de Ultraviolet collection, ilamb

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com