You are here: Home » Groen wonen » Servies-lamp

Servies-lamp

geschreven door Constance

servieslamp-ineke-otte

Ben je toe aan een nieuw servies? Je huidige servies niet meer compleet of je wilt na jaren nu eindelijk met de Kerstdagen een nieuw servies op tafel.

Wat doe je dan met het oude servies, want je zal toch kastruimte moeten maken voor het nieuwe. Je kunt iemand die op kamers gaat er blij mee maken of het weggeven aan de Kringloopwinkel, of je doet er iets creatiefs mee.

Beeldend kunstenares Ineke Otte ontwierp deze ‘servies-lamp’ met rapid manufacturing en won daarmee de TNO Design Competition, waarmee het bedrijf ontwerpers uitdaagde met deze nieuwe technologie te experimenteren. Voor meer informatie www.inekeotte.nl.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com