You are here: Home » Gadgets » MBT schoenen

MBT schoenen

geschreven door Constance

In 1e instantie dacht ik dat MBT schoenen verre familie van de Crocs waren, maar dat schijnt niet zo te zijn. Maar als je ze ziet begrijp wel waarom MBT schoenen The Anti-Shoe genoemd worden, want ze zijn heel erg lelijk!

mbt

Wat is er nu zo bijzonder aan MBT The Anti-Shoe? De zool is op een bijzondere manier ontworpen waardoor je verwaarloosde spieren activeert, je houding en je loop verbetert, je rug ontlast wordt en er minder belasting komt op de knie- en heupgewrichten en je verbrandt ook nog eens extra calorien.

Verder kan je allerlei oefeningen doen terwijl de MBT schoenen draagt, waardoor de schoenen nog beter hun werk kunnen doen. Er zijn 3 series; professional, casual en athletic. In de athletic lijn zitten nog de minst lelijke modellen, maar ik vraag me wel of de MBT schoenen echt doen wat ze beloven. Dus hierbij een oproep: Wie oh wie, loopt er op de MTB The Anti-Shoe en wat zijn je ervaringen (positief en negatief).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com