You are here: Home » Accessoires » Gadget test: Sony eBook

Gadget test: Sony eBook

geschreven door Constance

Sinds een paar dagen heb ik het testexemplaar van het Sony eBook in huis en zoals ik al eerder heb aangekondigd wordt deze aan een uitgebreide test onderworpen. (Lees het eerdere artikel.)

sony ebook

Sony heeft 2 modellen eBooks: de Reader Pocket Edition en de Reader Touch Edition. Ik heb een zilverkleurige Pocket Edition (ook in het roze verkrijgbaar) als testexemplaar gekregen en de verschillen tussen de Pocket Edition en de Touch Edition zijn:

De Touch Edition heeft een touchscreen en kan 350 eBooks opslaan (of 13.000 dmv. een extra geheugen) terwijl de Pocket Edition alleen een intern geheugen heeft voor 350 eBooks en geen mogelijkheid heeft voor het opslaan van extra eBooks dmv. een extern geheugen en ook geen touchscreen.

Ik heb in 1e instantie een gratis boek gedownload (er zijn nl. een aantal boeken in het Nederlands en het Engels gratis beschikbaar omdat deze rechtenvrij zijn) en dit ging heel gemakkelijk. Daarop heb ik besloten om 1 boek via bol.com te bestellen en dit boek ook te downloaden, maar helaas gaat dit een stuk minder soepel. De Reader blijft maar synchoniseren en wil op een of andere manier het boek niet toevoegen aan de bibliotheek. Dus de instructie’s moet ik nog eens op mijn gemak gaan nalezen, wat op zich wel raar is, want bij het gratis boek ginghet super gemakkelijk.

De Sony Reader (of eBook) gaat deze week mee op reis (ik ga nl. naar Nairobi) en ik ben benieuwd hoe een eBook leest in de zon, of aan boord van het vliegtuig. Dus binnenkort lees je meer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com