You are here: Home » Interieuradvies » Vraag het de interieurtipgever!

Vraag het de interieurtipgever!

geschreven door Constance

Question mark at dead end

We schrijven als InterieurTipgever team op regelmatige basis over allerlei woonnieuwtjes op deze blog site. Het is leuk om over ons vak te schrijven en over wat we tegenkomen tijdens onze werkzaamheden. We kunnen er inmiddels boeken vol over schrijven, een schat aan belevenissen en ervaringen!

Omdat we bij veel klanten over de vloer komen merken we dat er bij iedereen andere vragen zijn die voor hen belangrijk zijn. En die lopen erg uiteen…. 

  • Mag de klok van oma nog terug in de nieuwe inrichting?
  • Ik wil geen doorsnee woonkamer. Hoe maak ik het apart?
  • Hoe zorg ik er voor dat alle meubels bij elkaar passen?
  • Wat zijn goede kleurcombinaties?
  • Hoe krijg ik meer warmte in huis?
  • Moet de salon tafel hetzelfde zijn als de eettafel?

 Tijdens zo’n kort advies thuis (meestal een uur) proberen we de meeste vragen direct te beantwoorden. En dat gaat ons goed af…

U, als lezer van deze blog site, zit ook vast wel met een vraag waar u niet direct mee uit de voeten kan. Wij bieden u via deze  site de mogelijkheid om uw vraag of vragen te stellen. Wij zullen deze in een artikel beantwoorden met handige tips en ideeën. Onderaan dit artikel kunt u reageren. Heeft u geen interieurvragen maar wilt u graag over een bepaald onderwerp iets (meer) lezen… ook dan wordt u hierbij uitgenodigd om te reageren.

 Mart Renes, De InterieurTipgever

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com