You are here: Home » Huis & Tuin » Boekenkast BILLY is jarig

Boekenkast BILLY is jarig

geschreven door Constance

De bekende Ikea boekenkast Billy is jarig.

BILLY Limited Editions

Volgens mij heeft half Nederland BILLY in zijn of haar woonkamer staan. En BILLY is 30 jaar geworden. Er zijn tot nu toe meer dan 41 miljoen BILLY kasten gemaakt en als je ze allemaal achter zou leggen krijg je een lengte van ruim 70.000 kilometer, ofwel 2x de wereld rond. Ikea heeft speciaal voor BILLY z’n 30ste verjaardag 3 limited editions uitgebracht en een jubileumboek.

Je krijgt vanaf 19 tot 25 oktober as. ook nog eens 20% korting op de gehele BILLY collectie en van elke verkochte BILLY gaat er euro 2 naar de Stichting Lezen & Schrijven. Dit is de stichting die door prinses Laurentien is opgericht en deze helpt volwassen Nederlanders die moeite hebben met lezen en schrijven.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com