You are here: Home » Accessoires » Bluetooth hoofdtelefoon

Bluetooth hoofdtelefoon

geschreven door Constance

Ik heb kennisgemaakt met de bijzondere modellen Bluetooth headsets van Lubix.

beetle lubixLubix heeft een aantal hoofdtelefoons die bijzonder qua design zijn, maar eentje springt er voor mij toch wel uit als model en dat is de Beetle.

Wat is er nu zo bijzonder aan de Lubix headsets? Je draagt de hoofdtelefoon om je nek en zodra je gebeld wordt klik je de magneet los en stop je een kant van de headset in je oor. Is er nu heel veel lawaai in je omgeving dan gebruik je beide earplugs.

En andere, hele leuke, gadget is het feit dat je je headset kunt customizen dmv. een foto (bijv. van man, kinderen, kat of hond) of een leuke print die jezelf hebt uitgekozen of die je koopt via de Skinit Skins shop. Je upload de foto/print naar keuze en binnen een paar dagen krijg je een sticker thuis gestuurd en deze plak je op de Lubix Beetle of de Twins headset.

Lubix heeft ook nog een Bluetooth iPod adapter (L’Bubb) in het assortiment waardoor je je iPod draadloos kunt gebruiken ism. een Bluetooth headset, en daardoor kan je draadloos genieten van je eigen muziek. l'bubb

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com