You are here: Home » Interieur » Interieur workshops en gratis interieuradvies

Interieur workshops en gratis interieuradvies

geschreven door Constance

pict_workshops

We gaan het weer gezellig maken in huis want het binnenseizoen is weer begonnen. Officieel is de herfst begonnen. Ook al doet het weer erg zijn best om ons het zomergevoel nog langer te laten behouden. De tuin of het balkon zijn winterklaar gemaakt en nu kunnen we ons gaan oriënteren op binnen.

 Maar waar moet je mee beginnen en waar haal je de inspiratie vandaan? Komt het goed uit dat de woonbeurs over enkele dagen begint! Een aantal hallen vol wooninspiratie. Je kunt op diverse punten voor een gratis interieuradvies aanschuiven, er worden workshops gegeven en de woonbladen hebben inspirerende huizen ingericht.

 Nu hoor ik je denken. Dat is leuk maar ik heb geen zin om de drukke beurs op te zoeken. Maar ik wil wel graag gratis interieur advies of een leuke workshop volgen. Door het hele land worden bij de diverse Woonmalls ook interieuradvies en workshops gegeven. Al vanaf € 22.50 is het mogelijk een inspirerende workshop te volgen.

 

In verschillende Trendhoppers kan je een workshop volgen. Hou de aankondiging in het filiaal in de gaten.In Homecenter Wolvega wordt er gratis interieuradvies gegeven en kan je drie verschillende workshops volgen. Het zelfde in Broek op Langedijk bij Woonrijk (in de buurt van Alkmaar) en in Villa Arena zitten er ook op zaterdag en zondagen stylisten voor u klaar voor gratis advies gegeven.

 Kortom door heel Nederland is het mogelijk door diverse stylisten en interieuradviseurs geïnspireerd te raken en het interieur voor het najaar en de winter gezellig te maken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com